https://www.botticelli.be/sites/default/files/styles/background-image/public/background-images/primo-secundi_0_0.jpg?itok=DICEOTuL

Reserveer

0475 78 59 69

Primo secundi

Vitello tonnato

Kalfsgebraad “carpaccio-style” met tonijndressing, kappertjes en rucola.

price: 
€21.00
XL
€26.00
Product type: 

Carpaccio di manzo

Fijne sneedjes rundsvlees met pesto, rucola en parmigiano

price: 
€21.00
XL
€26.00
Product type: 

Tartaar Piemontese

Handcut from the Dierendonck butchery.
Handgehakte steak (rauw) heel puur gebracht, met gebakken aardappeltjes met rosemarijn en rucollasalade

 

price: 
€26.00
Product type: 

Scamorza affumicata al pomodoro

Gerookte scamorzakaas gesmolten in tomatensaus, geserveerd met brood

price: 
€16.00
Product type: 

Scamorza affumicata al pomodoro per tutti

Additional Info: 
Bord om te delen met meerdere personen – ideaal als starter

Gerookte scamorzakaas gesmolten in tomatensaus, geserveerd met brood

price: 
€46.00
Product type: 

Occhio al bue

Spiegeleitje met zwarte truffel

price: 
€27.00
Product type: 

Tagliolini al buro e tartufo

Pasta in boter met zwarte truffel

price: 
€34.00
Product type: 

Tagliatelle con funghi e pancetta

Pasta met een mengeling van bospaddestoelen en pancetta

price: 
€24.00
Product type: 

Ravioli di magro

Groene (Spinaziepasta) ravioli met pecorinokaas en salie

price: 
€17.00
Product type: 

Spaghetti Bolognese

price: 
€18.00
Product type: 

Pasta vongole

Pasta met venusschelpen

price: 
€29.00
Product type: 

Tagliata al sange

Additional Info: 
(minimum 25min. bereidingstijd)

Fijne sneedjes rundsvlees, enkel bleu chaud geserveerd, met rucolla,
parmesan, balsamico di Modena 10j en aardappeltjes gebakken met rozemarijn

price: 
€36.00
Product type: 

Pasta con ragù al cinghiale

Verse pasta met ragout van everzwijn

price: 
€28.00
Product type: 

Polenta con ragù al cinghiale

Polenta met ragout van everzwijn

price: 
€28.00
Product type: