Primo secundi

VITELLO TONNATO

Kalfsgebraad “carpaccio-style” met tonijndressing, kappertjes en rucola
€21.00
XL
€26.00
Roti de veau “style carpaccio” avec un dressing au thon, câpres et roquette
Veal “carpaccio-style” with tuna dressing, capers and arugula
Dünne Scheiben Kalbfleisch (Carpaccio Stil) mit Thunfischsauce, Kapern und Rucolasalat

CARPACCIO DI MANZO

Fijne sneetjes rundsvlees met pesto, rucola en parmigiano
€21.00
XL
€26.00
Fines tranches de viande de boeuf aves pesto, roquette et parmiggiano
Fine slices of beef with pesto, argula and parmesan cheese
Dünne Scheiben Rindfleisch mit Pesto, Rucolasalat und Parmesan Käse

SPAGHETTI BOLOGNESE

€18.00

RAVIOLI DI BURRATA

€22.00
Ravioli met burratakaas, artisjokken, honingtomaatjes en colatura
Ravioles farcies, fromage burrata, artichauds, tomates cerises et colatura (sauce italienne à base d'anchois)

Busiate Trapanesi

Siciliaanse pasta met een saus op basis van tomaat en amandel
€16.00
Pâtes sicilienne aux sauce du tomates et amandes

Pasta vongole

Pasta met venusschelpen
€29.00
Spaghetti aux praires

Piccata al limone

Kalfslapjes met citroen, geserveerd met pasta
€28.00
Escalopes de veau au citron accompagnées de pâtes

Insalata caprese

Mozzarella di bufala, honingtomaatjes, olijven taggiasche, basilicumblaadjes
€18.00
Mozzarella di bufala, tomates cerises, olives taggiasche, basilic

Mozzarella e buratta

Mozzarella di bufala, straciatella di buratta, honingtomaatjes, olijven taggiasche en rucola
€23.00
Mozzarella di bufala, straciatella di buratta, tomates cerises, olives taggiasche, roquette

Tartaar piemontese

Handcut from the Dierendonck butchery
Handgehakte steak (rauw) heel puur gebracht, met gebakken aardappeltjes met rosemarijn en rucolasalade
€26.00
Steak de boeuf haché à la main (froid), petites pommes de terre cuites avec romarin, roquette